Philips Zoom Bleekgels: Gids voor een Stralende Glimlach

In deze tijd, waarin iedereen droomt van een perfecte, wittere glimlach, vormen Philips Zoom bleekgels een van de meest effectieve oplossingen op de markt. Dit innovatieve product combineert geavanceerde technologie met veilig gebruik, en biedt snelle en zichtbare resultaten. In deze blog zullen we nader bekijken hoe Philips Zoom bleekgels werken en hoe ze kunnen worden gebruikt om de gewenste effecten te bereiken.

Wat is Philips Zoom?
Philips Zoom is een professioneel tandbleeksysteem dat zowel in de tandartspraktijk als thuis kan worden gebruikt. Dit systeem maakt gebruik van speciaal ontwikkelde bleekgels die, wanneer aangebracht op de tanden, in korte tijd een aanzienlijk wittere glimlach mogelijk maken.

Hoe Werkt Philips Zoom?
Het sleutelingrediënt van Philips Zoom bleekgels is waterstofperoxide, dat door de tandstructuur dringt en afbreekt tot zuurstof en water. Deze zuurstof dringt door het glazuur en dentine, en breekt effectief de pigmentmoleculen af die verantwoordelijk zijn voor verkleuringen. Dit zorgt ervoor dat de tanden lichter worden zonder hun structuur te beschadigen.

Voordelen van Philips Zoom Bleekgels

  • Snelle resultaten: Al na één bleeksessie kan de kleur van de tanden aanzienlijk verbeteren.
  • Veiligheid: De gels zijn grondig getest en zijn veilig voor het glazuur, mits correct gebruikt.
  • Gebruikscomfort: Het bleekproces is snel en comfortabel, zonder langdurig ongemak.
  • Langdurige effecten: Met de juiste zorg kunnen de bleekresultaten lang aanhouden.

Hoe Gebruik Je Philips Zoom Bleekgels?

  • Consultatie: Voor het starten met bleken wordt een consultatie met de tandarts aanbevolen, die de gezondheid van de mond zal beoordelen en de geschikte bleekmethode zal adviseren.
  • Voorbereiding: Voor thuisbleken moet u de instructies in de kit volgen.
  • Applicatie: De gel wordt aangebracht op speciale trays die vervolgens op de tanden worden geplaatst. De applicatietijd hangt af van de aanbevelingen van de tandarts.
  • Nazorg: Na het bleekproces is het belangrijk om goede mondhygiëne te handhaven en producten te vermijden die de tanden opnieuw kunnen verkleuren.
Terug naar blog