Terugstuurbeleid

TERUGSTUURBELEID

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een ​​retourzending aan te vragen.

Om te profiteren van de retourinstructies, moet u uw artikel in dezelfde staat ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels in de originele verpakking. Je hebt ook je aankoopbewijs nodig.

Om een ​​retourzending te starten, neemt u contact met ons op via support@witte-perel.nl Wanneer uw retourzending is ontvangen, sturen we u een retourlabel en instructies over hoe en waar u deze naartoe moet sturen. Artikelen die worden geretourneerd zonder eerst een retourverzoek te hebben ingediend, worden niet geaccepteerd.

Voor een retour kunt u altijd contact met ons opnemen via support@witte-perel.nl

SCHADE EN PROBLEMEN
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is sinds u het artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen evalueren en oplossen.

UITZONDERINGEN / NIET-RETOURNEERBARE ARTIKELEN
Sommige soorten kunnen niet worden toegepast, zoals bederfelijke waren (zoals voedingsspecialiteiten, plantenbloemen), maatwerkproducten (zoals speciale producten of maatwerkproducten) en artikelen voor persoonlijke producten. We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke item.

UITWISSELINGEN
De snelste manier om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt terug te sturen. De retour is geaccepteerd, je kunt een aparte aankoop doen voor het nieuwe artikel.
Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren van artikelen die te koop zijn met cadeaubonnen.

TERUGBETALINGEN
We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en je laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch teruggestort op uw betaalmethode. Houd er rekening mee dat de bank van de creditcardmaatschappij enige tijd nodig heeft om de terugbetaling te verwerken en te verwerken. De retourprocedure bij retourtransfer duurt maximaal 7 werkdagen.

Nederland
Voordat u een retourzending doet, neem alstublieft contact met ons op! -support@witte-perel.nl

Stuur uw retourzending via de post naar:

  • Packeta/mySendle Crossdock
  • Retourcode van het pakket - 91916778
  • Graafstroomstraat 2
  • 3044AR Rotterdam
  • Nederland

Voeg alstublieft een briefje toe aan het pakket met uw naam, achternaam en bestelnummer.

België
Voordat u een retourzending doet, neem alstublieft contact met ons op! - support@witte-perel.nl
Stuur uw retourzending via de post naar:

  • Expandeco – Packeta
  • Retourcode van de zending - 91916778
  • Halensebaan 117
  • 3390 Tielt Winge
  • België

Voeg alstublieft een briefje toe aan het pakket met uw naam, achternaam en bestelnummer.