Opalescence Whitening Gels – Een Stralende Glimlach Gemakkelijk Thuis

Wat zijn Opalescence Whitening Gels?

Opalescence is een toonaangevend merk in de tandheelkundige sector, bekend om zijn brede assortiment whitening gels die het mogelijk maken om een professionele glimlach eenvoudig thuis te bereiken. Met verschillende concentraties en smaken bieden Opalescence-producten de flexibiliteit om aan de specifieke behoeften en voorkeuren van elke gebruiker te voldoen.

Waarom Kiezen voor Opalescence?

Opalescence whitening gels onderscheiden zich door hun bewezen effectiviteit en veiligheid. Speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik, bevatten ze actieve ingrediënten zoals carbamideperoxide, die effectief vlekken van koffie, thee, wijn en roken verwijderen. Daarnaast:

  • Klinisch Bewezen Resultaten: De effectiviteit van Opalescence whitening gels wordt ondersteund door talrijke klinische studies.
  • Bescherming van Tandglazuur: Dankzij ingrediënten zoals kaliumnitraat en fluoride, zorgen de gels niet alleen voor whitening, maar versterken ze ook het tandglazuur en verminderen ze het risico op gevoeligheid.
  • Verschillende Sterktes Beschikbaar: Verkrijgbaar in concentraties van 10%, 15% en 20%, waardoor je de whitening-intensiteit kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften en comfort past.
  • Eenvoudig in Gebruik: De gels zijn ontworpen voor gebruik met op maat gemaakte trays, wat zorgt voor een nauwkeurige en comfortabele toepassing.

Hoe Gebruik je Opalescence Whitening Gels?

Het aanbrengen van Opalescence whitening gels is eenvoudig en zonder gedoe. Breng een kleine hoeveelheid gel aan in de tray die bij jouw tanden past en draag deze gedurende de aanbevolen tijd. De meeste behandelingen variëren van 30 minuten tot enkele uren per dag, afhankelijk van de gekozen concentratie en persoonlijke voorkeuren.

Zijn Opalescence Gels Veilig?

Ja, Opalescence gels zijn veilig bij correct gebruik. Ze worden wereldwijd aanbevolen door tandartsen en zijn zo geformuleerd dat het risico op irritatie van het tandvlees en tandgevoeligheid tot een minimum wordt beperkt. Het is echter altijd raadzaam om je tandarts te raadplegen voordat je met een whitening behandeling begint.

Terug naar blog