Alles wat je moet weten over CREST-witstrips

Tegenwoordig staat een witte glimlach symbool voor gezondheid en schoonheid. Steeds meer mensen zoeken naar effectieve en veilige methoden om hun tanden thuis te bleken. Een van de meest populaire producten op de markt zijn de witstrips van het merk CREST. In dit artikel bekijken we hoe de CREST-witstrips werken, hoe je ze gebruikt en welke voordelen ze voor jouw glimlach kunnen hebben.

Waarom kiezen voor CREST-witstrips?

De CREST-witstrips staan wereldwijd bekend om hun effectiviteit bij het verwijderen van vlekken van het tandoppervlak. Deze producten zijn ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën die niet alleen zichtbare resultaten garanderen, maar ook veiligheid tijdens het gebruik. Hier zijn enkele redenen waarom je voor de CREST-witstrips zou moeten kiezen:

 1. Effectiviteit bevestigd door onderzoek – talrijke klinische studies hebben aangetoond dat CREST-witstrips effectief zijn bij het verwijderen van vlekken en tanden zelfs met enkele tinten kunnen bleken binnen slechts een paar weken.
 2. Gemakkelijk in gebruik – de strips zijn zeer eenvoudig aan te brengen. Plaats ze op je tanden, wacht de aanbevolen tijd en verwijder ze vervolgens. Zonder dat je speciale hulpmiddelen of gels nodig hebt.
 3. Veiligheid – de formule van de CREST-witstrips is zacht voor het tandglazuur en tandvlees, wat ze tot een veilige keuze maakt voor de meeste mensen.
 4. Online beschikbaarheid – de CREST-witstrips zijn eenvoudig te bestellen in onze online winkel, zodat je kunt genieten van een wittere glimlach zonder je huis te verlaten.

Hoe gebruik je CREST-witstrips?

Het gebruik van de CREST-witstrips is heel eenvoudig en handig. Hier zijn de stappen die je moet volgen om de beste resultaten te bereiken:

 1. Voorbereiding van de tanden – poets je tanden grondig voordat je de strips aanbrengt om voedselresten en tandplak te verwijderen.
 2. Aanbrengen van de strips – open de verpakking en plaats de strips op je tanden. Zorg ervoor dat de strips goed aansluiten op het tandoppervlak en niet verschuiven.
 3. Inwerktijd – laat de strips gedurende de aanbevolen tijd op je tanden (meestal 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van het product).
 4. Verwijderen van de strips – verwijder de strips na de aanbevolen tijd en spoel je mond grondig met water.

Welke resultaten kun je bereiken?

Regelmatig gebruik van de CREST-witstrips kan aanzienlijke resultaten opleveren. De meeste gebruikers merken al na enkele dagen een zichtbare verbetering van de witheid van hun tanden, en de volledige resultaten kunnen zichtbaar zijn na voltooiing van de gehele bleekcyclus. Belangrijk is dat deze resultaten langdurig zijn, mits je goed voor je tanden zorgt en voedsel en dranken vermijdt die vlekken veroorzaken.

Veelgestelde vragen

 1. Zijn de CREST-witstrips veilig? Ja, de CREST-witstrips zijn veilig voor thuisgebruik, mits je de instructies van de fabrikant opvolgt. De formule is zacht voor het tandglazuur en tandvlees.

 2. Hoe vaak kan ik de witstrips gebruiken? Het wordt aanbevolen de strips volgens de instructies te gebruiken, meestal eenmaal per dag gedurende een periode van 7 tot 14 dagen.

 3. Zijn de bleekeffecten blijvend? De bleekeffecten kunnen enkele maanden aanhouden, maar hun duurzaamheid hangt af van individuele gewoonten met betrekking tot mondhygiëne en dieet.

 4. Kan ik de strips gebruiken als ik gevoelige tanden heb? Als je gevoelige tanden hebt, kies dan voor de CREST-strips die speciaal zijn ontworpen voor gevoelige tanden en raadpleeg altijd je tandarts voordat je met een bleekbehandeling begint.

Terug naar blog