Ontdek de revolutionaire Opalescence PF 16% Mint en Regular bleekgels

De laatste jaren is het bleken van tanden uitgegroeid tot een van de populairste esthetische behandelingen. De bleekgels Opalescence PF 16% Mint en Opalescence PF 16% Regular onderscheiden zich op de markt door hun effectiviteit, veiligheid en het comfortabele gebruik thuis.

Opalescence PF 16% Mint – Een perfecte combinatie van frisheid en effectiviteit De Opalescence PF 16% Mint bleekgel is de optimale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een stralende glimlach en een aangenaam frisse adem. De muntsmaak maakt elke bleeksessie niet alleen effectief, maar ook uiterst aangenaam. Het carbamideperoxide in de gel werkt effectief om de tanden lichter te maken, terwijl het het risico op tandvleesirritatie minimaliseert.

Opalescence PF 16% Regular – Consistentie en diepte van bleken Opalescence PF 16% Regular is de perfecte oplossing voor degenen die de voorkeur geven aan bewezen benaderingen. Deze bleekgel bevat geen kunstmatige geuren, ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor sterke geuren. Zijn formule op basis van carbamideperoxide zorgt voor een diepe en gelijkmatige bleking, terwijl het veilig blijft in gebruik.

Waarom kiezen voor Opalescence gels? De Opalescence PF 16% gels worden wereldwijd aanbevolen door tandartsen vanwege hun bewezen betrouwbaarheid en veiligheid. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en hun speciale formule vermindert tandgevoeligheid na de behandeling. Bovendien draagt regelmatig gebruik van deze gels niet alleen bij aan het effectief witter maken van de tanden, maar versterkt het ook het glazuur dankzij de toevoeging van fluoride

Terug naar blog